Visa att du har katt därhemma

Katter

När du skaffat en katt har du både trevligt sällskap och ett trevligt samtalsämne. Visa din nya vän för släktingar, bekanta och andra kattägare. De blir säkert glada för din skull. Men det finns andra orsaker också. Ju fler som vet om att du har katt, desto fler människor kan hjälpa dig om det skulle uppstå problem.

Glöm inte att ge din katt ett halsband där ditt namn och din adress syns tydligt. Det visar att du är ansvarsfull samtidigt som det underlättar i många situationer. På nätet finns det mycket information om hur du mycket lättare kan få tillbaka ditt bortsprungna husdjur.

Sätt en skylt vid ytterdörren

En dörrskylt där det tydligt och klart står att du har en katt i huset är en mycket bra idé. Då varnar du alla allergiska och nervösa besökare i god tid. Dessutom kan detta faktiskt skrämma bort tjuvar. En katt som blir störd för mycket oväsen, och det är det sista en inbrottstjuv vill höra. Klicka här för snygga skyltar.

Ibland inträffar det också mindre trevliga händelser. Om din katt orsakar skador eller problem måste du som ägare stå för följderna. Det är din skyldighet att visa alla att du har en katt hemma, både i trevliga och tråkiga sammanhang.

Comments are closed.