För veterinären som arbetar med katter

Katter

Arbetar du som veterinär med en särskild förälskelse för katter? Då vet du förmodligen redan att det är viktigt att minimera stress i samband med undersökningen av katten. Katter blir lätt rädda när de befinner sig i nya miljöer.

När du vårdar katter behöver du även tänka på att lukt, ljud och starka lampor påverkar kattens välbefinnande. Om katten du vårdar känner sig trygg kan du undvika att behöva hålla fast eller söva katten under besöket. För katter som behöver stanna kvar på din veterinärklinik över natten är det viktigt med burar som gör att de inte blir stressade av andra katter och kan känna sig trygga.

Utrustning till veterinärkliniken

För att kunna vårda katter på ett värdigt sätt behöver du såklart bra utrustning så att katten kan må bra och få en bra behandling. Du kommer att behöva allt från undersökningsbord till operationsverktyg och röntgenutrustning. För att kunna behandla alla sorters skador och sjukdomar på katter behöver du även utrustning till anestesi och laboratoriet.

Fokusera på det viktiga

När du beställer utrustning och förbrukningsartiklar på nätet levereras dina varor direkt till din klinik. Beställ online, det är en stor fördel då du är upptagen med att hjälpa dina kunders katter.

Comments are closed.